Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix stelt release Final Fantasy 7 Remake en Marvel's Avengers uit

Het wordt een rustig voorjaar.

Square Enix stelt de release van zijn twee belangrijkste games voor dit voorjaar uit. De releasedatum van Final Fantasy 7 Remake is uitgesteld van 3 maart naar 10 april. Voor Marvel's Avengers schuift de release zelfs op van 15 mei naar 4 september.

Final Fantasy Remake-regisseur Yoshinori Kitase verontschuldigt via Twitter voor het uitstel. "Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben die paar weken extra nodig om de game verder op te poetsen en jullie de best mogelijke ervaring te bieden", aldus Kitase.

Cover image for YouTube videoFinal Fantasy 7 Remake Gameplay Trailer PS4 - Tokyo Game Show 2019

Ook ontwikkelaar Crystal Dynamics verontschuldigt voor de nieuwe releasedatum van Marvel's Avengers. Ook die studio wijst er op dat er meer tijd nodig is om de kwaliteit van de game te garanderen.

Final Fantasy 7 Remake en Marvel's Avengers zijn lang niet de enige releases voor dit voorjaar die zijn uitgesteld. Eerder is ook de Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 release uitgesteld. Ubisoft heeft dan weer de Watch Dogs Legion release uitgesteld naar een nog onbekende datum.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Final Fantasy VII Remake

Video Game

Marvel's Avengers

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties