Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix onthult nieuwe RPG Project Prelude Rune

Ontwikkeld door Hideo Baba en het nieuwe Studio Istolia.

Uitgever Square Enix kondigt vandaag Project Prelude Rune aan. Het is de eerste game in ontwikkeling bij Hideo Baba en de nieuwe Studio Istolia.

Op verschillende illustraties van Project Prelude Rune is te zien dat de game in een fantasy setting plaatsvindt. Ook tonen de gedeelde beelden reusachtige draken en gevleugelde strijders.

De studio heeft als doel een nieuwe RPG te creëren die "in een land vol weelde en levensvormen plaatsvindt. De vele inwoners van het land durven te dromen en te vechten voor wat rechtvaardig is."

Concept art van Project Prelude Rune

Square Enix noch Studio Istolia hebben iets over een releasedatum van de game gezegd. Op de officiële Studio Istolia website heeft de ontwikkelaar momenteel enkele vacatures openstaan. Mogelijkerwijs bevindt de nieuwe IP zich nog in de vroege ontwikkelingsfase.

Studio Istolia hoopt nieuwe IP's te ontwikkelingen ter aanvulling op bestaande Square Enix-series. Hideo Baba is bekend als voormalig producent van de Tales of-serie. De Tales of Berseria review lees je op de site.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties