Skip to main content

Square Enix onthult Dissidia Final Fantasy voor arcadehallen

Trailer toont eerste gameplaybeelden.

Square Enix heeft op de Japan Amusement Expo 2015 Dissidia Final Fantasy aangekondigd. De game komt vooralsnog alleen voor de arcadehallen.

Eerder deze week liet Square Enix weten op de Japan Amusement Expo een aankondiging te maken. Zo was op de website van het bedrijf een afbeelding met pixel-art versies van Final Fantasy-personages te zien.

Vandaag maakt de uitgever bekend aan een nieuwe editie in de Dissidia-serie te werken. De serie vindt zijn oorsprong op de PlayStation Portable en maakt nu voor het eerst de stap naar de arcadehallen.

Een nieuwe toevoeging aan Dissidia Final Fantasy is de mogelijkheid om drie tegen drie gevechten te houden. De eerste trailer van de game toont gameplaybeelden waarin een aantal bekende Final Fantasy-personages voorkomen. Zo zijn onder andere Onion Knight uit Final Fantasy III, Cloud Strife uit Final Fantasy VII en Lightning uit Final Fantasy XIII te ontdekken.

Meer is momenteel over de game nog niet bekend. Naar verwachting onthult Square Enix meer over de game tijdens hun presentatie op 10 april.

Bekijk op YouTube

Read this next