Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square-Enix neemt FFXIII-2 domeinnaam

Wat zou dat nu willen zeggen?

Square-Enix heeft een kat tussen de fanboy-duiven gesmeten door in alle stilte de domeinnaam "FinalFantasy13-2game.com" te registreren – het tijdstip voor woede-uitbarstingen, euforisch genot en wilde speculatie is aangebroken.

Dankzij een stukje vakkundig detectivewerk van superannuation (via RPG Site) kwam de domeinnaam registratie bovendrijven, nog vers van zijn geboorte op 11 januari.

Superannuation merkte op dat het registrerende orgaan, Corporation Service Company, ook achter Square-Enix' Mindjack.com domeinnaam zat. Ook de Unofficial Final Fantasy Site heeft wat onderzoekwerk verricht en kwam te weten dat het bedrijf ook verantwoordelijk is voor drie andere registraties: Nier, Front Mission Evolved en Gun Loco.

Niet dat dit alles iets wilt zeggen, natuurlijk... Of, ja, het zou kunnen betekenen dat Final Fantasy XIII-2 aangekondigd zal worden op een aankomend Square-Enix evenement volgende week. Square-Enix heeft in het verleden nog maar één keer een rasecht direct vervolg (dus geen spin-off) gemaakt op een FF-titel met romeinse cijfers in de naam (exclusief de MMORPG categorie natuurlijk): Final Fantasy X-2. De titel werd door heel wat recensenten positief onthaald, een hele hoop van de trouwe fanbase, echter, kon het niet zo vinden met het luchtige "Charlie's Angels"-thematiek van de game – of de zware re-hash van omgevingen en vijanden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Final Fantasy XIII

Video Game

Related topics
RPG
Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties