Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square-Enix lanceert cloud gaming portaal Core Online

Speel Hitman: Blood Money en meer gratis door advertenties te bekijken.

Square-Enix heeft Core Online gelanceerd. Hiermee kun je Square-Enix games in je webbrowser spelen. Gratis! De eerste games die zo speelbaar zijn, zijn Hitman: Blood Money en Mini Ninjas.

Door naar de website van Core Online te gaan en een browser-addon te installeren kun je direct met Hitman: Blood Money of Mini Ninjas aan de slag. Je kan dan kiezen welk level je wil spelen als je niet vanaf het begin wil beginnen.

Natuurlijk zit er een addertje onder het gras: het is de bedoeling dat je speeltijd vrij speelt door advertenties te bekijken. Na tien minuten speeltijd krijg je de keuze uit advertenties van verschillende lengtes: hoe langer de advertentie, hoe meer speeltijd je er voor terug krijgt. Je hebt ook de keuze om de advertentie over te slaan voor 50 cent of de hele game te kopen -in het geval van Htman 5 dollar- zodat je helemaal geen advertenties meer krijgt.

Op deze twee games na is het de bedoeling dat meer Square-Enix games speelbaar gaan zijn. Lara Croft: The Guardian of Light, Tomb Raider Underworld en Gyromancer staan ook al in de startblokken en verschijnen binnenkort.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties