Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix kondigt Octopath Traveler 2 aan

Komt in februari uit en is standalone.

Square Enix heeft Octopath Traveler 2 officieel aangekondigd. De game komt op 24 februari uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Deze tweede game is een standalone titel. Afgezien van wat overgenomen elementen staat deze game los van zijn voorganger. Het tweede deel speelt zich af in Solistia en volgt acht nieuwe personages met elk hun eigen achtergrondverhaal.

Octopath Traveler 2 aankondiging

In de speelwereld is de industriële revolutie al een tijdje bezig, worden verschillende zaken aangedreven met stoom en drijven mensen volop handel via grote schepen die verschillende handelroutes op het water volgen.

Octopatch Traveler 2 heeft een dag-en-nachtcyclus. Elk personage kan elke dag 2 Path Actions doen en het Break and Boost-gevechtssysteem is opnieuw van de partij. Verder krijg je tijdens gevechten ook toegang tot de Latent Power-mechanic waarmee je krachtigere nieuwe vaardigheden uitvoert.

Octopath Traveler 2 toont prachtige 2D-HD graphics.

Er is daarnaast ook meer interactie tussen de personages waardoor de band tussen de protagonisten onderling sterker wordt naarmate je progressie maakt in het verhaal.

Square Enix heeft ook gesleuteld aan de graphics. Daardoor zijn de omgevingen gedetailleerder, de sprites gevarieerder en brengen de animaties de emoties van je personages beter over.

Wie graag meer wil weten over de eerste game in de reeks, leest best eens de Octopath Traveler review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Octopath Traveler 2

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties