Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix: "Final Fantasy 16 slaat de Tokyo Game Show 2021 over"

Kristalheldere reden.

Er wordt tijdens de Tokyo Game Show 2021 niets onthuld over Final Fantasy 16. Dat maakt Square Enix bekend tijdens een Final Fantasy 14-livestream.

Final Fantasy 16-producent Naoki Yoshida legt in de video uit dat de volgende grote aankondiging over Final Fantasy 16 niet lang voor de uiteindelijke release zal gebeuren. Square Enix wilt immers niet druppelsgewijs over een langere periode aankondigingen omtrent Final Fantasy 16 maken.

Dat laatste verklaart meteen waarom we sinds de aankondiging van Final Fantasy 16 en de bekendmaking van de mogelijke Final Fantasy 16 exclusiviteitsdeal niets meer hoorden over de game. Het is dus ook niet zeker of de titel nog in 2021 uitkomt.

Wat we echter wel weten, is dat Episode Intermission features ook naar Final Fantasy 7 Remake 2 komen en dat Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is gebaseerd op Final Fantasy 1.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Final Fantasy 16

PS5

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties