Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix en Yahoo maken game

Monster X Dragon wordt gratis browsergame

De nieuwste game van Square Enix wordt een free-to-play browsergame. Dat nieuws heeft het bedrijf vandaag de wereld in gestuurd. Voor het spel werkt de developer samen met internetgigant Yahoo.

Monster X Dragon, zoals de game zal gaan heten, wordt omschreven als een Massively Multiplayer Online Active Time Strategy Game en zal zowel elementen van een RTS als van een ruilkaartspel bevatten.

Monster X Dragon speelt zich af in een fantasiewereld waarin de speler als huurling zal deelnemen aan veldslagen met tot 100 deelnemers.

Wie dit alles wel ziet zitten, kan al voortijdig van het spel genieten. De beta van de browsergame loopt immers van 13 tot 28 oktober. Inschrijven doe je hier (al hopen we dat je japans kent).

Getagged als

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen