Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix en 'de toekomst van Final Fantasy' voor E3

Focus op RPG fans in plaats van de massa's?

Square Enix host een evenement waarin ze 'de toekomst van Final Fantasy' bespreekt. Het event vindt plaats op 11 juni om 6 uur 's avonds (Nederlandse en Belgische tijd).

Vicepresident Shinji Hashimoto leidt een Q&A sessie waarin leden van de pers vragen kunnen stellen aan de Square Enix topman. Hashimoto liet al eerder weten dat het Japanse bedrijf werkt aan een next-gen Final Fantasy-game. Tijdens de onthulling van de PlayStation 4 verzocht Hashimoto Final Fantasy fans uit te kijken naar E3 2013.

Het is dus afwachten welk nieuwe we volgende week dinsdag te horen krijgen. Komt Square Enix met een releasedatum voor Final Fantasy Versus XIII? Verhuist het spel naar de PlayStation 4? Of komen fans eindelijk te weten wat Square Enix' plannen zijn met betrekking tot Final Fantasy Type-0 en de Final Fantasy Agito trademark?

Misschien is het iets compleet anders. Hoe het ook zij, liefhebbers van de Japanse role-playing serie moeten wachten tot 11 juni. Het event wordt gestreamd op Square Enix' speciale E3 YouTube-kanaal.

Final Fantasy Versus XIII trailer uit 2011
Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties