Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Squall, Zidane, Tidus en anderen bevestigd in Dissidia Final Fantasy trailer

Ook twee extra Summons onthuld.

Square Enix bevestigt Zidane, Squall, Tidus, Vaan en Shantotto voor de arcadeversie van Dissidia Final Fantasy middels een nieuwe trailer. Daarmee zijn de hoofdpersonages van alle Final Fantasy-delen voor de game aangekondigd, behalve Noctis uit Final Fantasy 15.

Dissidia Final Fantasy is een vechtgame die in eerste instantie uitkomt voor arcadehallen in Japan. Het is een nieuw deel binnen de Dissidia-reeks, waarvan er eerder al twee delen uitkwamen voor de PlayStation Portable.

In de games kies je een Final Fantasy-held (of schurk) en neem je het op tegen de andere bekende personages. In de nieuwe Dissidia Final Fantasy zijn drie-tegen-drie gevechten nieuw. Volgens de uitgever zitten er meer dan 50 personages in. Tot nu toe zijn de slechteriken nog niet getoond.

Tevens kun je Summons oproepen. Naast Ifrit en Shiva zijn nu ook Leviathan en Odin bevestigd. Beide zie je in de trailer.

Square Enix wil Dissidia Final Fantasy ook graag uitbrengen voor de PlayStation 4, maar heeft deze eventuele versie nog niet aangekondigd. De arcadeversie lanceert volgende maand in Japan.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Read this next