Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Splatoon krijgt balansupdate en matchmaking aanpassingen

Plus Sheldon's favoriete wapensets.

Nintendo voorziet Splatoon in de toekomst van nieuwe updates. Dat is bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct van 3 maart.

De speciale abilities van een aantal wapens krijgen een boost. Dit is voornamelijk voor wapens die niet vaak gebruikt worden, om ze zo interessanter te maken. Ook wordt de matchmaking aangepast, specifiek wat betreft het vormen van teams tijdens ranked matches.

In een tweede update wordt Sheldon's Picks toegevoegd. Dit zijn aanbevolen wapensets, te vinden in Sheldon's winkel. De sets bevatten populaire, alsook 'ondergewaardeerde' wapens.

De eerste update lanceert op 8 maart. De Sheldon's Picks update komt in twee delen, waarvan deel één in april uitkomt. Splatoon's meest recente update is 2.5.0, waarin sluiproutes in Arowana Mall en Piranha Pit zijn verwijderd.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties