Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Splatoon 3 releasedatum verstopt in trailer

Toch maar beter opletten volgende keer!

Nintendo heeft mogelijk de releasedatum van Splatoon 3 in de nieuwste trailer verstopt die tijdens de afgelopen Direct werd getoond. De releasedatum werd nog niet officieel bekendgemaakt dus tot die tijd is nog niets waarheid.

Een oplettende fan op Reddit heeft een QR-code ontdekt in de trailer. Na wat spelen met kleuren en contrasten was de code goed te scannen. Na het scannen van de code komt de datum 18 augustus 2022 op je scherm.

In de trailer is na ongeveer 52 seconden een QR-code te zien rechts in het vak waar ook de verzamelde eieren staan. De post op Reddit is intussen verwijderd, maar Eurogamer heeft de QR-code geverifieerd en de code laat inderdaad een datum van 18 augustus zien.

In de Nintendo Direct heeft Nintendo alleen laten weten dat de game in de zomer van 2022 uitkomt. Augustus past perfect in de zomer, alleen is een donderdag een afwijkende dag voor Nintendo. Tijd om de verf in je waterpistool te laden!

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties