Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Splatoon 2 krijgt nieuwe modus en maps

Verspreid over twee updates.

Nintendo onthult nieuwe content voor Splatoon 2. Gespreid over twee updates krijgt de game de komende week onder andere een nieuwe modus, nieuwe maps en nieuwe cosmetische voorwerpen.

De nieuwe modus heet Clam Blitz. Daarin verzamel je schelpen die je nadien gebruikt om een barrière te vernietigen. De Salmon Run modus krijgt dan weer een nieuwe map in de vorm van Salmonid Smokeyard.

Ook worden er vier nieuwe battle maps geïntroduceerd. Walleye Warehouse en Arowana Mall waren eerder al speelbaar in de originele Splatton, Shellendorf Institute en MakoMart zijn volledig nieuw.

De update introduceert eveneens nieuwe kapsels en meer dan 140 nieuwe cosmetische voorwerpen. Ook is de soundtrack uitgebreid met twee nummers. Ten slotte is het vanaf nu mogelijk om tussen rondes van wapen te wisselen.

Splatoon 2 lanceerde in juli voor de Nintendo Switch. Sanders Splatoon 2 review lees je op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties