Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spirituele opvolger City of Heroes trekt naar Kickstarter

UPDATE: City of Titans haalt doel.

UPDATE: Binnen enkele dagen is het beoogde bedrag binnengehaald. De teller staat momenteel op zo'n 362.000 dollar, met nog 27 dagen te gaan. Aan de zijkant van dit bericht vind je de actuele status van het project.

Alle overige donaties zijn nu voor de zogenaamde stretch goals. Zo is er al een Android-app voor het bouwen van een in-game personage, en staat er een iOS-versie van in de planning. Haalt het team uiteindelijk 450.000 dollar op, dan komt er ook een Mac-versie van City of Titans uit.

ORIGINEEL: Missing Worlds Media is een Kickstartercampagne gestart voor City of Titans, de spirituele opvolger van City of Heroes en City of Villains. Voorheen was de game bekend onder de naam The Phoenix Project.

Het team hoopt binnen iets meer dan een maand 320.000 dollar op te halen. Binnen enkele uren is er al meer dan 44.000 dollar gefinancierd.

De studio bestaat voornamelijk uit voormalig City of Heroes/Villains-spelers, die met City of Titans een nieuwe thuishaven bieden aan andere superheldenfans. NCSoft sloot op 30 november 2012 de deuren van de MMORPG, waarmee ook ontwikkelaar Paragon Studios werd opgedoekt.

In City of Titans kunnen spelers hun eigen superheld creëren. Veel elementen uit Heroes en Villains zijn aanwezig, maar de game wordt geen kloon, aldus de makers. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de game gratis te spelen is eens je hem hebt gekocht, met de mogelijkheid om een abonnement te nemen. Kies je niet voor die route, dan kun je optioneel toch voor extra's betalen in een in-game shop.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties