Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spider-Man save files op PS4 wel overdraagbaar naar PS5

Ontwikkelaar bedenkt zich.

Insomniac Games laat via Twitter weten dat het zich bedacht heeft en dat save files van Spider-Man op de PlayStation 4 wel degelijk overdraagbaar zijn naar Marvel's Spider-Man: Remastered op de PlayStation 5. Dat zal wel enkel lukken na een toekomstige update.

Naast de mogelijkheid om je save files over te zetten naar de PlayStation 5, introduceert de update ook drie nieuwe outfits, waaronder de Arachnid Rider- en Armoured Advanced-outfit. De update komt ergens rond Thanksgiving uit, dat is op 26 november.

Kun je niet wachten om Spider-Man te spelen op de PlayStation 5? Dan kun je in tussentijd opnieuw beginnen met de Remastered-versie of je save file voorlopig overzetten naar de PlayStation 5 backwards compatibility versie van Spider-Man.

Dat Insomniac Games zich nu bedenkt, is te wijten aan de reactie van de fans. Die vroegen namelijk massaal om de beslissing van de niet overdraagbare save files van Spider-Man voor PlayStation 4 naar PlayStation 5 terug te draaien.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties