Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spider-Man Remastered is tweede grootste pc-game van PlayStation Studios

Moet God of War voor laten.

Volgens metingen van database-website SteamDB kent Marvel's Spider-Man Remastered de tweede grootste launch van PlayStation Studios op pc. Enkel de pc-versie van God of War kende meer spelers op Steam in de dagen na de release.

In de eerste 48 uur piekte de game op bijna 66.500 gelijktijdige spelers. Met meer dan 73.500 spelers behoudt God of War dus zijn record voor PlayStation Studios.

Als we kijken naar de meest populaire nieuwe games op het moment, dan staat Marvel's Spider-Man Remastered wel op de eerste plaats. De tweede plaats is weggelegd voor Cult of the Lamb van uitgever Devolver Digital. PlayStation mag dus nog steeds tevreden zijn met de resultaten.

Wie graag wilt weten of hij de pc-port van Spider-Man kan spelen, leest best eens door naar de Spider-Man Remastered pc-specficaties en aanvullende features.

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties