Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spider-Man: Miles Morales krijgt Spider-Cat als sidekick

Spider-Pig wordt Spider-Cat.

Spider-Man: Miles Morales bevat een kat die je als sidekick begeleidt tijdens missies. Dat en meer ontdek je in verschillende nieuwe gameplayfilmpjes op het YouTube-kanaal van Game Informer.

Als je Spider-Cat wil bemachtigen, moet Miles het diertje eerst redden uit de klauwen van de vijand. Zo toont het filmpje hoe het hoofdpersonage het diertje opspoort en terugbrengt naar zijn eigenaar. Eens je daar bent aangekomen, ontdek je dat de kat ook Spider-Man heet.

Als bedanking mag Miles de kat houden en krijgt hij een hoodie met bijbehorende rugzak en een masker voor Spider-Cat. Spider-Cat helpt je nadien ook bij het uitschakelen van vijanden.

Andere videos op hetzelfde kanaal tonen ook hoe Peter Parker en Miles Morales samen een missie uitvoeren. Op het einde van die missie moet je het wel alleen opnemen tegen een eindbaas.

Waarom Peter Parker niet aan dat gevecht deelneemt en of hij je vaker helpt tijdens missies, is momenteel onduidelijk. Wat we wel al weten over Spider-Man: Miles Morales, vind je op onze website.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties