Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spider-Man: Miles Morales is een standalone uitbreiding, geen volledig nieuwe game

Dus zonder de basisgame.

Na de aankondiging van Marvel's Spider-Man: Miles Morales was er bij fans verwarring over wat ze precies mogen verwachten. Die verwarring werd deze ochtend alleen maar groter nadat Sony Interactive Entertainment-topman Simon Rutter in een interview meldde dat de titel zowel een grafisch opgepoetste versie van de basisgame als de uitbreiding met Miles Morales in de hoofdrol bevat.

Insomniac Games spreekt dat laatste nu echter tegen. Volgens de ontwikkelaar is Marvel's Spider-Man: Miles Morales een standalone uitbreiding, dus zonder de basisgame. De uitbreiding is dus vergelijkbaar met bijvoorbeeld Uncharted: the Lost Legacy

Cover image for YouTube video

Op een volwaardige sequel is het sowieso nog even wachten. Ontwikkelaar Insomniac Games werkt momenteel immers ook aan Ratchet and Clank: Rift Apart voor de PlayStation 5. In afwachting vind je op de site uiteraard onze Marvel's Spider-Man review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties