Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spider-Man: Across the Spider-Verse toont nieuwe gameplaybeelden van Marvel's Spider-Man 2

Multi-verrassing.

Spider-Man: Across the Spider-Verse is sinds vorige week te bekijken in de cinema. Alerte fans hadden meteen opgemerkt dat er op een bepaald moment enkele beelden uit Marvel's Spider-Man 2 te zien zijn. Via Twitter bevestigt ontwikkelaar Games dat het om nooit eerder vertoonde beelden gaat.

Op een bepaald moment in de film speelt Ganke - een vriend van Miles Morales - op een PlayStation 5. Op het scherm zijn enkele beelden uit de game te zien waarin Peter Parker een pak met mechanische armen draagt.

Op de game zelf is het nog even wachten. Marvel's Spider-Man 2 komt in de herfst van 2023 uit. Voor meer informatie over de vorige games kun je terecht bij onze Marvel's Spider-Man review en Marvel's Spider-Man: Miles Morales review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties