Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spelers reageren furieus op 'pay-to-win' microtransacties in Warzone 2.0

For the payers.

Seizoen 3 van Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 is sinds gisteren live, en niet alle toevoegingen worden met evenveel enthousiasme onthaald door spelers. Vooral de toevoeging van enkele 'pay-to-win'-elementen in Warzone 2.0 DMZ krijgt heel wat kritiek.

Zo is het enkel mogelijk om extra Active Duty Operator Slots te verkrijgen door de Bomb Squad bundle te kopen voor 1200 COD Points. Diezelfde bundel bevat eveneens een backpack waarmee je meer items kunt dragen.

Op Reddit zijn intussen ook dataminers aan de slag gegaan. Die hebben ontdekt dat er mogelijk nog een bundel komt waarmee je met een UAV kunt starten. Het is nog niet duidelijk of en wanneer die bundel er komt.

Het is niet de eerste keer dat spelers negatief reageren op vermoedelijke 'pay-to-win'-elementen in Warzone. Eind vorig jaar was er al ongenoegen over een volledig zwarte skin waarmee spelers amper te zien waren.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties