Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spelers oude Gears of War-games krijgen bonussen in Gears of War 4

(Fe)niks mis mee.

Spelers van voorgaande Gears of War-games krijgen speciale bonussen in Gears of War 4. Dat laat ontwikkelaar The Coalition in een blogpost weten.

Het spelen van een van de voorgaande titels in combinatie met een huidig Xbox Live Gold abonnement geeft je toegang tot een Legacy embleem. Als je in het afgelopen jaar hebt ingelogd op de online service met een Silver-abonnement, dan krijg je het embleem ook.

Naast het Legacy embleem ontvangt iedereen die aan bovenstaande criteria voldoet een Operations Pack met daarin minimaal een customization voorwerp en vier kaarten. Die worden via Xbox Live Message verstuurd en moeten voor 31 december 2016 zijn ingewisseld.

"De Gears community is erg speciaal. Jullie loyaliteit en passie is weergaloos, dus dit is een bedankje van ons voor alle geweldige fans", schrijft de ontwikkelaar.

Gears of War 4 komt op 11 oktober uit voor de pc en de Xbox One. Alles wat we weten van Gears of War 4 lees je op de site.

Over de auteur

Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties