Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spelers krijgen gratis loot in Warzone tijdens Call of Duty: Vanguard reveal event

Oorlogstrofeeën.

Activision heeft nieuwe details onthuld over het officiële Call of Duty: Vanguard onthullingsevenement dat op donderdag 19 augustus om 19:30 uur plaatsvindt in Warzone. Spelers die deelnemen aan 'The Battle of Verdansk' kunnen extra loot krijgen.

Activision laat via Twitter weten dat deelnemers kans maken op een 'care package'. Die bevat onder andere nieuwe blueprints voor je wapens en mes, een skin voor je bike en een timepiece.

Wat The Battle of Verdansk precies inhoudt, en of enkel de winnaars van een wedstrijd kans maken op zo'n care package is nog onduidelijk. Volgens de tweet moet je voor de extra loot "het gevecht vervoegen, het doelwit elimineren en naar het extractiepunt gaan".

De onthulling van Call of Duty: Vanguard komt nu wel heel dichtbij. Vorige week is ook al de eerste Call of Duty: Vanguard artwork gelekt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties