Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speler No Man's Sky ontdekt buggy in broncode

Zit nog niet in de game.

Een speler van No Man's Sky heeft een buggy ontdekt tijdens het uitpluizen van de broncode van de nieuwe Foundation Update. Een dergelijk voertuig zit verder nog niet in de game zelf.

De speler in kwestie deelt zijn bevindingen op Reddit. Het is hem gelukt om de losse onderdelen in No Man's Sky zelf te importeren, maar er kan nog niet met de buggy gereden worden. Naast het voertuig zelf, is ook een terminal ontdekt waarmee je 'm op kunt roepen. Ook de bijbehorende bandensporen zijn in de broncode gevonden.

De Foundation Update voor No Man's Sky is sinds kort uit en kwam tot stand tijdens een moeizame periode voor ontwikkelaar Hello Games. Maandenlang werd gezwegen terwijl veel spelers ontevreden waren over de game. De studio zou hen hebben misleid over bepaalde functies die uiteindelijk niet in de game zaten, zoals bijvoorbeeld multiplayer.

Hello Games ziet de Foundation Update dan ook als een nieuwe start. Door het toevoegen van zaken als vrachtschepen en het bouwen van een basissen, wordt een nieuwe basis gelegd voor No Man's Sky. Online wordt nu gespeculeerd dat grondvoertuigen zoals de buggy onderdeel uitmaken van een toekomstige update.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties