Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spel van de week - God of War: Ghost of Sparta én Fable III

Deze week niet één, maar twee titels in de kijker!

Sinds vorige week zijn we op Eurogamer België van start gegaan met een gloednieuw initiatief: het spel van de week. Elke week opnieuw kiest de redactie een titel uit waaraan we gedurende heel de week in allerlei vormen extra aandacht aan gaan besteden. Dit kan zijn in de vorm van speciale artikels, video's, herbesprekingen van eerder uitgebrachte titels binnen een reeks enzovoorts. Deze keuze ontstaat telkens uit onze persoonlijke voorliefde voor, of interesse in, een aankomende game en staat volledig los van de uiteindelijk review van God of War: Ghost of Sparta en Fable III.

Deze week plaatsen we niet één, maar twee spellen in de kijker! Gedurende het eerste deel van week is het aankomende God of War: Ghost of Sparta de gelukkige, terwijl daarna het langverwachte Fable III centraal staat bij Eurogamer België.

Laten we eens kijken wat er allemaal in de startblokken staat. Edelbert, de persoon die volgens ons een carrière als geschiedkundige zou kunnen beginnen, zocht voor ons uit wat het nou precies wil zeggen om als een Spartaan door het leven te gaan. We kochten hem alvast wat Romeinse sandalen, een prachtig wit rokje en enkele nog onbezoedelde maagden om zich op voorhand in te leven. Wie weet geeft hij ons binnenkort een pak slaag à la Kratos om ons te straffen voor deze zware taak.

Lees Edelbert zijn artikel rond de Spartaanse opvoeding hier.

Redacteur Steph was vervolgens erg snel om alle dingen die we Edelbert gaven om zijn tekst te kunnen schrijven over te nemen. Spijtig genoeg voor hem waren de toen nog onbezoedelde maagden niet langer onschuldig. Knap werk Edelbert! Gelukkig was Steph nog steeds opvallend tevreden met de ondertussen stinkende sandalen en het dubieus grijzige rokje, waardoor hij zonder veel problemen een 'Replay of FastForward' rond God of War: Chains of Olympus, die andere PSP-game, kon schrijven.

Lees Steph zijn Replay of FastForward rond God of War: Chains of Olympus hier.

Maar welke score kreeg God of War: Ghost of Sparta uiteindelijk mee naar huis? Je leest het in onze review!

Terwijl Edelbert en Steph het eerste deel van de week voor hun rekening genomen hebben konden Jasper en Philip eens nadenken hoe ze de lancering van Fable III in de kijker konden zetten. Jasper stelde meteen voor om voor een tweede keer richting het Albion uit 2008 te reizen om in de vorm van een 'Replay of FastForward' uit te maken of Fable II nog steeds de moeite is om te herspelen. Wel vreemd dat hij sindsdien nooit meer naar de redactie komt zonder zijn hond mee te brengen, om vervolgens na elke zin die hij zegt een scheet te laten waarna hij een rondvraag doet of hij daardoor al dan niet populairder geworden is. Het antwoord is NEEN, gezien we op één week tijd door onze hele voorraad Febreze gegaan zijn.

Lees Jasper zijn Replay of FastForward rond Fable II hier.

Om af te sluiten kroop Philip in zijn pen om eens te kijken wat voor Brits talent er terug te vinden is in Fable III. We kregen reeds in de vorm van een video te horen welke acteurs hun stem zullen verlenen aan de voornaamste personages in deeltje drie, maar wie zijn deze mensen nu eigenlijk precies? Spijtig genoeg kregen we op deze vraag niet van alle acteurs persoonlijk een antwoord, maar de uitgebreide DVD-collectie van onze redacteurs bleek een ideale bron te zijn voor dit aankomende artikel.

Lees Philip zijn artikel rond het acteertalent in Fable III hier.

Er valt kortom heel wat moois rond het aankomende God of War: Ghost of Sparta en Fable III te beleven op Eurogamer België deze week! Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om eind deze maand voor de derde keer Albion te ontdekken, terwijl je er zeker van mag zijn dat je ingelicht bent om begin november aan de slag te gaan met het voorlopig laatste avontuur van Kratos in God of War: Ghost of Sparta.

Volgende week opnieuw niet één, maar twee spellen van de week: GoldenEye Wii én 007: Bloodstone!

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties