Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spel van de week - Fallout: New Vegas

Heel wat speciaals rond deze titel op Eurogamer België.

Vanaf deze week starten we op Eurogamer België een gloednieuw initiatief: het spel van de week. Elke week opnieuw kiest de redactie een titel uit waaraan we gedurende heel de week in allerlei vormen extra aandacht aan gaan besteden. Dit kan zijn in de vorm van speciale artikels, video's, herbesprekingen van eerder uitgebrachte titels binnen een reeks enzovoorts. Deze keuze ontstaat telkens uit onze persoonlijke voorliefde voor, of interesse in, een aankomende game en staat volledig los van de uiteindelijk review van Fallout: New Vegas.

Deze week plaatsen we Fallout: New Vegas, de aankomende post-apocalyptische RPG van ontwikkelaar Obsidian en uitgever Bethesda, in de kijker!

Wat mag je van ons verwachten gedurende de week? Maarten dook in de archieven van de redactie en haalde voor de gelegenheid alle Fallout-games vóór het in 2008 uitgebrachte Fallout 3 nog eens naar boven. Hij sloot er zich vervolgens een paar weken mee op in onze nucleaire schuilkelder en zal in de Replay of FastForward reeks uitmaken of het anno 2010 nog de moeite is om Fallout 1 & 2 te herspelen.

Lees de Replay of FastForward: Fallout 1 & 2

Eens onze persoonlijke bunker weer helemaal ontruimt was na de avonturen van Maarten verzamelde Steph een hoop overlevingspakketten, een krat Nuka-Cola en een gasmasker (de bunker begon wat onaangenaam te ruiken na al dat ge-Fallout) om zich weer helemaal te storten op Fallout 3. Ook hij zal in een uitgebreide Replay of FastForward concluderen of deeltje drie al dan niet een goede opwarmer is om eind deze week New Vegas te gaan verkennen.

Redacteur Edelbert was maar wat blij dat ook hij niet richting het ondertussen weer netjes gedesinfecteerde Fallout-testhok moest verhuizen. Hij ging namelijk digitaal op pad richting het echte Las Vegas om eens te kijken wat zoal de verschillen zijn tussen hetgeen we in de nieuwe Fallout te zien gaan krijgen en the real deal. Al zijn bevindingen pende hij achteraf neer in een speciaal artikel, om daarna zonder nog één cent op zak toe te geven dat hij er een gokverslaving aan over gehouden had.

Er valt kortom heel wat moois rond het aankomende Fallout: New Vegas te beleven op Eurogamer België deze week! Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om op 22 oktober een nieuw post-nucleair avontuur te beleven. Geniet ervan!

Volgende week niet één, maar twee spellen van de week: God of War: Ghost of Sparta en Fable III

Over de auteur
Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties