Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speel Vanquish vanaf 22 oktober

Speciale shooter Sega krijgt releasedatum.

SEGA kondigde vandaag aan dat Vanquish vanaf 22 oktober in de Europese winkelrekken te vinden zal zijn. Ook lijkt er nu al DLC voor het spel van ontwikkelaar Platinum Games in de maak te zijn.

"Het epische en futuristische actieschietspel van de alom geprezen spelregisseur Shinji Mikami, op 22 oktober 2010 in de Europese winkels zal liggen. Bovendien verschijnt er ook een exclusief DLC-pack met drie wapens, dat verkrijgbaar is via de Xbox LIVE Marketplace en de PlayStation Store," zo wist Sega ons via een persbericht te vertellen.

Het Tri-Weapon-pakket bevat een klein arsenaal aan experimentele technologie en bestaat uit een Boost Machine Gun, een Anti-Armor Pistol en een Laser Cannon. Met deze drievoudige dreiging van futuristische wapens kunnen spelers de intense en enorme gevechten aan boord van het uitgestrekte ruimtestation in Vanquish beter overleven," ging Sega verder. "De Boost Machine Gun is een vroeg experimenteel wapen met een indrukwekkende vuurkracht. De vuursnelheid is gelijk aan die van een zwaar machinegeweer. Het Anti-Armor Pistol vuurt een speciaal penetrerend patroon af en is gemaakt voor vijandelijke strijdkrachten met een veel sterker pantser. Het Laser Cannon is ten slotte een miniversie van de laser van een ruimteschip. Het is krachtiger dan alle andere wapens voor de infanterie."

Mocht je alvast meer te weten willen komen over Vanquish, neem dan zeker onze preview rond het spel eens door nadat we het van dichtbij zagen op de voorbije E3.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties