Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speel gratis de MMORPG Age of Conan

Actie blijft eeuwig geldig!

Funcom, het bedrijf verantwoordelijk voor de MMO Age of Conan, laat weten dat ze een erg speciale eindejaarsactie op poten hebben gezet. Al wie de trail client voor 1 januari download zal de content tussen level één en twintig voor eeuwig gratis kunnen blijven spelen. Het begrip eeuwig moet je natuurlijk wel met een korreltje zout nemen gezien Funcom niet tot het einde der dagen de servers van Age of Conan online zal houden.

Mortel Larssen, de vice president of sales and marketing bij Funcom, wist het volgende te vertellen over de promotie: "We zijn er zeker van dat spelers die aan deze actie deelnemen permanente spelers zullen worden. Hierdoor zullen ze graag willen zien wat het spel verder nog allemaal te bieden heeft, compleet met nieuwe expansies en verbeteringen."

Het lijkt ons een ideale marketingtool om meer spelers richting Age of Conan te lokken, al is het niet bijster origineel. EA lanceerde in het verleden al eens een gelijkaardige actie voor Warhammer Online, hun eigen MMORPG.

Reacties