Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speel Gears 3 bèta via Bulletstorm

Twee kogelregens voor de prijs van één.

Het uitstel van Gears of War 3 nog steeds niet te boven? Dan hebben we misschien nieuws dat je wel zal interesseren. Epic Games wil namelijk aan wat kruisbestuiving doen en geeft iedereen die begin volgend jaar de Epic Edition van Bulletstorm koopt op Xbox 360 een vrijkaartje voor de Gears of War 3 bèta.

Daarnaast zal deze epische uitgave je eveneens een resem ingame extra's alsook 25.000 ervaringspunten voorsprong voor de multiplayer geven. Hoe diep wij Europeanen daarvoor in de buidel zullen moeten tasten, is niet duidelijk, in Noord-Amerika zal deze Epic Edition voor $59,99 over de toonbank gaan.

Wat die multiplayer bèta voor Gears of War 3 zelf betreft: Epic onthulde nog niet wanneer deze exact van start zal gaan, maar er wordt gesproken van "lente 2011, mogelijks april".

Ook de PC- en PS3-versie zullen elk een Epic Edition krijgen, maar ook hierover werd niks meer verteld.

Indien je nog niet overtuigd was om deze met cafeïne doordrenkte, hyperactieve over-the-top shooter op 25 februari meteen in huis te halen, kan deze bèta voor Xbox 360-gamers misschien wel meespelen in dat beslissingsproces. Mocht je nóg een extra reden zoeken, klik dan snel door naar Philips hands-on preview waar er nog wel enkele te vinden zijn.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties