Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speel de kerst-wapenstilstand na in WWI-shooter Verdun

Zoals in het echt is gebeurd.

De Nederlandse studio's M2H en Blackmill Games organiseren een Christmas Truce voor hun shooter Verdun, die zich afspeelt in een historische setting met waargebeurde veldslagen.

Net zoals in de echte Eerste Wereldoorlog worden de wapens tijdens de kerst neergelegd. Van 18 t/m 24 december kun je in-game met elkaar voetballen, je vrienden en vijanden bekogelen met sneeuwballen en kerstgroeten uitwisselen.

Daarbij worden er iedere dag nieuwe wedstrijden georganiseerd, waarmee je prijzen kan winnen. Een volledig schema van de festiviteiten is de te vinden op de Steam-pagina van Verdun.

Verdun is momenteel nog een Early Access-game, die inmiddels 85.000 spelers kent. De volledige game lanceert op 12 februari 2015. Tijdens de aankomende Steam Winter Sale is Verdun met 40 procent korting te koop, wat ook geldt voor de 4-pack.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties