Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speel Darkspore gratis in open bèta

Tot en met vrijdag.

Je kon hier onlangs nog lezen dat de releasedatum van Darkspore met een maandje uitgesteld werd, maar dat de beloofde open bèta -ook wel tijdsgebonden en onafgewerkte demo genaamd- er alsnog zou komen. Was jouw interesse gewekt na het lezen van onze preview of had je je twijfels over deze spin-off annex opvolger na het spelen van Spore? Dan kan je Darkspore vanaf vandaag gratis en voor niets enkele dagen lang aan de tand voelen.

De bèta loopt tot en met vrijdag, waarna het ontwikkelingsteam naar eigen zeggen de laatste kleine aanpassingen zal maken om de game eind april in de winkelrekken te krijgen. In deze testversie kan je genetisch materiaal verzamelen in co-op met maximaal vier spelers of competitieve wedstrijden tegen vrienden of de computer spelen.

Kon Darkspore tijdens het spelen je DNA zodanig aanpassen dat de game plots een must-buy werd? Dan loont het misschien de moeite enkele vrienden te overhalen en op Steam te kiezen voor de four-pack die tijdens de pre-orderfase te koop is voor de prijs van drie. Deze actie loopt af éénmaal de game op 28 april verschijnt.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties