Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speedrunner speelt Elden Ring in minder dan 13 minuten uit

Elden Zips.

YouTuber Mitchriz speelde Elden Ring in 12 minuten en 32 seconden uit en heeft daarmee het record van snelste Elden Ring speedrun te pakken. Dat alles toont de YouTuber in het bijbehorende filmpje.

Mitchriz maakte tijdens deze speedrun gebruik van "zips", oftewel een glitch die hem over de Lands Between katapulteert. Daardoor kon hij bepaalde gebieden en de meeste eindbazen overslaan.

Het vorige record van de snelste Elden Ring-speedrun staat op naam van YouTuber Distortion2. Zijn Elden Ring speedrun duurde bijna 19 minuten.

Hoewel het record van de YouTuber best snel is, kan het volgens hem nog sneller met een betere voorbereiding. We vermoeden dan ook dat het huidige record snel zal sneuvelen.

Wil je de game zelf graag eens ontdekken? Lees dan zeker eens de Elden Ring gids en tips voor beginners en de Elden Ring review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties