Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speedball 2 HD aangekondigd voor pc

Fantasiesport uit 1990 van The Chaos Engine-makers.

Fantasiesportgame Speedball 2 krijgt een HD-remake, die vanaf 5 december te koop is op Steam, Good Old Games en Get Games. Speedball 2 HD is gemaakt door Vivid Games en geproduceerd door Jon Hare en Mike Montgomery, beter bekend als The Bitmap Brothers.

Eerder dit jaar bracht het duo al een overzetting uit van een andere retrogame, The Chaos Engine. In beide gevallen zijn de ontwikkelaars verantwoordelijk voor de originele games.

Speedball 2 HD speelt zich af in het jaar 2105, waar gewelddadige Speedball-toernooien worden georganiseerd. Het origineel werd in 1990 uitgebracht. De remake bevat meer dan 330 unieke spelers, nieuwe formaties en zes nieuwe arena's om in te strijden, aldus de ontwikkelaar. Ook is er een lokale multiplayermodus aanwezig voor twee spelers tegelijk.

Wanneer de game lanceert, is deze verkrijgbaar voor €7,99. Via Steam en Get Games is Speedball 2 HD tot aan de lancering met twintig procent korting te koop.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties