Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speciale edities Star Trek Online op komst

Zowel digitaal, als tastbaar.

Atari - de uitgever waar net een nieuwe CEO aan het hoofd is komen te staan - en ontwikkelaar Cryptic laten ons weten dat er speciale edities van Star Trek Online op komst zijn. Deze zullen, net zoals de gewone versie, vanaf 2 februari voor een gelimiteerde periode beschikbaar zijn.

Allereerst is er de Star Trek Collector's Edition. De game zal verpakt zitten in een deluxe doosje met daarop een mooie hologram. Binnenin vinden we een deluxe handleiding, samen met een metalen Communicator Bagde. Ook zitten er enkele exclusieve ingame items in het pakket. Zo kun je met de Guest Passes drie vrienden uitnodigen die Star Trek Online daarmee drie dagen gratis kunnen uittesten. Ook zijn er twee speciale uniformen beschikbaar, zijnde de Star Trek: The Next Generation en de Star Trek: Deep Space Nine pakjes. Om het feest helemaal compleet te maken krijg je bij de aankoop van de Collector's Edition nog een Red Matter Capacitor die je schip tijdelijk extra energie kan geven.

De digitale versie van de Collector's Edition - te verkrijgen via Direct2Drive, Steam en Atari.com - zal uiteraard enkel ingame items bevatten. Zo zijn er de Star Trek uniformen uit de originele serie (in het blauw, rood en geel) en een exclusieve "KHAAAN!"-emote, wat voor fans van Star Trek wel een belletje zal doen rinkelen. Ook krijg je een Klingon Blood Wine emote waardoor je als een echte Klingon een toost zult kunnen uitbrengen tijdens uitbundige online feestjes. Als laatste zitten er ook twee exclusieve upgrades voor je schip in het pakket waarmee je je vaartuig een speciale naam kunt geven en deze kunt uitrusten met een Automated Defense Battery.

De Collector's Edition zal verkocht worden voor $79,99, terwijl de digitale versie je $59,99 zal kosten. Hoe men deze prijzen naar euro's zal omrekenen is nog niet bekend. Voor al onze coverage rond Star Trek Online - en dat is heel wat - kun je terecht op de gamepage van het spel.

Getagged als

Reacties