Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Speciale edities Nintendo 3DS XL-systemen Zelda en Luigi naar Europa

A Link Between Worlds-editie bevat tevens de game zelf.

Nintendo kondigt twee nieuwe Nintendo 3DS XL-versies aan voor de Europese markt: de Luigi Special Edition en de The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Limited Edition.

De speciale uitgave van Luigi wordt uitgebracht in het teken van Nintendo's Year of Luigi en is vanaf 1 november verkrijgbaar. De handheld heeft een opdruk van Mario's groene broer, maar wordt verder zonder game geleverd.

De gelimiteerde editie van de The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Nintendo 3DS XL bevat zowel een met 'goud'-bekleedde Nintendo 3DS XL met Triforce-opdruk, als een downloadcode voor de gelijknamige game. De bundel ligt vanaf 22 november in de winkels. Vanaf dan is de game ook los te koop.

Nintendo geeft in Europa geen adviesprijzen, de winkels bepalen de prijs zelf. Losse Nintendo 3DS XL-handhels kosten je veelal 200 euro, gebundelde varianten (bijvoorbeeld met Animal Crossing of Monster Hunter) rond de 220 euro.

Zelda-producent Eiji Aonuma heeft er alvast eentje in bezit.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds is inmiddels verschenen op 3DS. Zit je vast in één van de kerkers van de game of geraak je echt niet voorbij een baas? Bekijk dan eens onze Legend of Zelda: Link Between Worlds walkthrough voor een oplossing!

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties