Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

South Park: The Fractured But Whole release bekend

Licht aan het einde van de tunnel.

De South Park: The Fractured But Whole releasedatum is bekend. De game lanceert op 17 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eind vorig jaar stelde Ubisoft de release nog voor onbepaalde tijd uit.

South Park: The Fractured But Whole is een rechtstreeks vervolg op South Park: The Stick of Truth. Je speelt een nieuw kind dat net naar South Park is verhuisd. Samen met Cartman, Kyle en de andere personages uit de serie vorm je een groep superhelden.

Naast de standaard editie krijgt de game nog drie andere versies: de Gold, Steelbook Gold en Collector's editie. Voorts is het nog steeds mogelijk om de game te preorderen om zo een gratis kopie van South Park: The Stick of Truth te krijgen.

Op de site vind je alle South Park: The Fractured But Whole info. Eerder deze week maakte Ubisoft ook bekend dat Far Cry 5 en The Crew 2 in de maak zijn.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties