Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

South Park: The Fractured But Whole introduceert vrouwelijk speelbaar personage

Eerste game had deze optie niet.

Je hebt in South Park: The Fractured But Whole de optie om als een vrouwelijk personage te spelen. Dit melden bedenkers Trey Parker en Matt Stone in een interview met Entertainment Weekly.

"Het was verhaaltechnisch niet mogelijk om een vrouwelijk speelbaar personage te hebben in The Stick of Truth. Voor het vervolg wilden we echter wel deze optie toevoegen", aldus Stone.

Als je ervoor kiest om als een meisje te spelen, dan reageren personages in de game op een andere manier op jouw aanwezigheid.

"De jongens maken er in de tv-serie altijd een groot punt van als een personage een meisje is. Het is in dat opzicht vreemd als de personages in de game er geen opmerkingen over maken. We hebben echter ook besloten om verschillende karakters op verschillende manieren te laten reageren."

De South Park: The Fractured But Whole release is tijdens de E3-beurs onthuld. De game komt op 6 december uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Meer over de game weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle South Park The Fractured But Whole info.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties