Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Soul Sacrifice heeft release datum

Vanaf 1 mei is de PS Vita game te verkrijgen.

Soul Sacrifice verschijnt 1 mei in de Europese winkels. In Amerika verschijnt het spel een dag eerder. De Japanse versie zal op 7 maart al uitkomen. De titel is exclusief voor de PlayStation Vita.

Het spel vormt het nieuwe project van Keiji Inafune, de bedenker van de welbekende Mega Man spellen. In Soul Sacrifice speel je een karakter dat, om zijn kwelling aan de handen van een tovenaar te ontkomen, op zoek gaat naar verschillende krachten. Deze krachten kun je verkrijgen via een demon in de gedaante van een boek. Als je de wereld van dit boek betreedt, kom je terecht in de verschillende verhalen die het boek beslaan. Elk verhaal biedt de mogelijkheid nieuwe krachten te verkrijgen.

Inafune wilt dat spelers een goede afweging maken voordat ze krachten inzetten. Daarom heeft elke spreuk een offer nodig. De speler offert ledematen op om de krachtigere spreuken te gebruiken. Ook vormen verslagen vijanden een afweging: offer je ze en krijg meer destructieve macht, of leg je hun zielen ter ruste? Het is duidelijk dat de game een passende titel heeft.

Het spel kan gekocht worden op een fysieke PS Vita kaart en via een download uit de PS Store. De studio werkt momenteel hard aan de Europese box art.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties