Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony werkt aan nieuwe pinball games

Kiest onder andere Uncharted als thema.

Wanneer we op café gaan en er staat een flipperkast in een vergeten hoekje van de kroeg, dan halen wij automatisch een paar euro's uit onze zak om de aldaar gevestigde high score te verbeteren. Digitaal zijn de laatste keer met dit tijdverdrijf in aanraking gekomen in Metroid Prime Pinball op de DS, maar blijkbaar krijgt binnenkort ook de PSP een soortgelijk spellenaanbod.

Sony is namelijk aan het werken aan enkele pinball games rond bekende PlayStation franchises. Eentje daarvan is Uncharted, waarrond men een flipperkast zal ontwikkelen waarbij "artwork en thema's uit Uncharted: Drake's Fortune gebruik zullen worden". Sony gaat verder door te zeggen dat "spelers de bal doorheen neergestorte vliegtuigen moeten schieten en de bumpers de vorm van gouden munten zullen aannemen".

Andere titels die een soortgelijke behandeling zullen krijgen zijn PAIN, Hot Shots Golf en High Velocity Bowling. Hoeveel de spellen zullen kosten is nog niet duidelijk, maar wij gokken dat ze als Minis uitgebracht zullen worden voor de PSPgo.

Getagged als

Reacties