Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony verwacht veel van Heavy Rain

Tretton: "Dit heb ik nog nooit eerder gezien."

Jack Tretton van Sony Compunter Entertainment America kwam vandaag al eens voorbij in het nieuws toen hij het had over de PlayStation 4, en nu duikt de spraakzame man alweer op met uitspraken rond Heavy Rain. Wij gingen al met de titel aan de slag en waren er zwaar onder de indruk van in onze review.

Tretton had het volgende te vertellen: "Ik werk nu al vijfentwintig jaar in de industrie, en het is slechts zelden dat je een spel tegenkomt dat zo goed verkoopt en ook nog eens indruk op je maakt."

"Wow! dit is een type spel dat ik nog nooit eerder gezien heb," was een van de uitspraken die Tretton tijdens het interview maakte. "Ik weet niet eens onder welk genre je Heavy Rain moet plaatsen! In een review las ik dat dit de volgende fase is van een boek lezen. Je moet geen gamer zijn om ervan te genieten. Toch denk ik dat je bij een boek altijd hetzelfde verhaal blijft hebben - of je moet de hoofdstukken in de omgekeerde volgorde lezen - maar in Heavy Rain past het verhaal zich aan je speelstijl aan."

Heavy Rain is nu verkrijgbaar bij de betere spellenboer.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties