Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

De baas van Sony Interactive Entertainment meldt dat het bedrijf de downloadsnelheid voor games vertraagt vanwege de coronacrisis. Dat doet het bedrijf om de overbelasting van het internet tegen te gaan.

Omdat Sony veel waarde hecht aan connectiviteit maakt het bedrijf zich momenteel zorgen over de stabiliteit van het internet. Daarom werkt het bedrijf samen met Europese internetproviders om het downloadverkeer te regelen.

De komende weken is het dan ook mogelijk dat je downloadsnelheid trager is dan normaal. In een update op vrijdag laat Sony weten dat het bedrijf intussen ook met internetproviders in de Verenigde Staten dezelfde maatregelen heeft getroffen.

Concurrent Microsoft neemt momenteel nog geen gelijkaardige maatregelen. In een persbericht laat Phil Spencer wel weten dat het bedrijf de huidige prestaties en het aantal gebruikers op de voet volgt.

Getagged als

Over de auteur

Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen