Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony toont uitgebreide Marvel's Spider-Man 2 gameplaytrailer

Zwarte spinnenwebben.

Sony heeft tijdens de PlayStation Showcase van 24 mei een uitgebreide gameplaytrailer voor Marvel's Spider-Man 2 gelost. Een specifiekere releasedatum dan deherfst van 2023 werd er niet bekendgemaakt.

Aan het begin van het filmpje ontmoeten we antagonist Kraven en zijn leger van Hunters. Nadien proberen beide Spider-Men met hun vaardigheden te verhinderen dat de Kraven Lizard kan gevangennemen.

Daarnaast ontdek je dat je tijdens de game snel kunt wisselen tussen beide Spider-Men en dat deze sequel zich op een grotere map dan zijn voorganger afspeelt. Zo kom je tijdens speelsessies nu ook in het New Yorkse Queens en maak je het vijanden moeilijk in een rustige woonwijk net buiten de stad.

Meer informatie over de voorgangers van deze sequel ontdek je in de Marvel's Spider-Man review en Marvel's Spider-Man: Miles Morales review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties