Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gelekte The Last of Us: Part 2 spoilers hebben geen impact op het aantal pre-orders

Geeft Spider-Man het nakijken.

Sony-topman Jim Ryan vertelt in een interview dat de voorverkoop van The Last of Us: Part 2 bijzonder vlot gaat. Enkele weken voor de release ligt het aantal pre-orders hoger dan bij Spider-Man in dezelfde periode. Dat was de vorige grote exclusive van Sony.

Exacte cijfers geeft Ryan niet, maar we weten wel dat Spider-Man uiteindelijk meer dan 13 miljoen keer over de toonbank ging. Het ziet er dus bijzonder goed uit voor The Last of Us: Part 2.

Het lijkt er dan ook op dat de The Last of Us: Part 2 spoilers die in april lekten, weinig of geen impact hebben op de verkoopcijfers. Sony hoopt in elk geval dat de titel 'een definiërende game voor deze consolegeneratie' wordt. Ten slotte geeft Ryan nog mee dat The Last of Us: Part 2 ook speelbaar is op de PlayStation 5, al is het nog niet duidelijk of die versie een visuele upgrade krijgt.

The Last of Us: Part 2 is inmiddels te koop. Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review. Alle andere info over The Last of Us: Part 2 vind je eveneens op de site.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties