Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony test PS5 cloud streaming voor PlayStation Plus Premium-abonnees

Zit in zijn vroege ontwikkelingsfase.

Sony heeft laten weten dat cloud streaming op PlayStation 5 voor PlayStation Plus Premium-abonnees momenteel getest wordt. Omdat de functie in de vroege ontwikkelingsfase zit, is deze nog niet meteen beschikbaar voor het grote publiek.

Met cloud streaming zou je ondersteunde PlayStation 5-games, titels uit de PlayStation Plus Premium-catalogus en de beschikbare Game Trials kunnen spelen zonder dat je ze eerst moet downloaden.

Cloud streaming is momenteel al beschikbaar voor alle titels in de PlayStation Classic-bibliotheek van PlayStation Plus Premium.

Het is een teken dat Sony kijkt naar manieren om de duurste PlayStation Plus-tier meer waarde te geven en abonnees extra voordelen te geven.

In ander nieuws onthulde Sony de PlayStation Plus Extra en Premium-games van juni.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties