Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony stelt PlayStation Vita-game Freedom Wars voor

Vecht voor je voor vrijheid.

Er is nieuwe informatie bekend omtrent de PlayStation Vita-exclusieve actie role-playing game Freedom Wars van ontwikkelaar Sony Computer Entertainment Japan Studio. Sony stelt de game voor op de PlayStation Blog.

De game speelt zich af in een dystopische toekomst waar de spelers zich in een Panopticon bevinden. In deze gevangenisgemeenschappen volbreng je verschillende missies om je gevangenisstraf van één miljoen jaar te verminderen. Er zijn zo 50 verschillende Panopticons verspreid over de wereld, waaruit je zelf kan kiezen.

In de missies vecht je bijvoorbeeld tegen de mechanische wapens Abductors en redt je de mensen die zijn gegijzeld. Je maakt hierbij gebruik van een speciale zweep en wordt bijgestaan door de zogeheten Accessories-androids.

Buiten een singleplayer modus die ongeveer 25 uur duurt is er ook een multiplayer modus. In je gekozen stad volbreng je met maximaal vier spelers co-op missies of strijd je tegen zeven andere spelers.

Freedom Wars is sinds vorige week in Japan verkrijgbaar, maar het is nog niet bekend wanneer de game in Europa uitkomt. Wel is bekend gemaakt dat de game de officiële Japanse taal behoudt in de overzetting.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen