Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony stelt Playstation Stars loyaliteitsprogramma voor

Zorgt voor enkele beloningen.

Sony stelt zijn nieuwe PlayStation Stars-loyaliteitsprogramma aan het grote publiek voor. Spelers kunnen gratis lid worden van dit programma en door activiteiten te doen, krijgen ze bepaalde beloningen en kortingen. Het is een programma vergelijkbaar met Microsoft Rewards op Xbox.

Voorbeelden van dergelijke activiteiten zijn het spelen van een bepaalde game, het winnen van toernooien, behalen van specifieke trofeeën of zelfs het als eerste in Europa behalen van een Platinum trophy.

Leden kunnen ook loyaliteitspunten verzamelen en deze inwisselen voor PSN-tegoed en bepaalde producten uit de PlayStation Store. PlayStation Plus-abonnees krijgen daar bovenop ook nog eens punten voor de aankopen die ze in de store doen.

Ook zijn er digitale verzamelobjecten te verzamelen, zoals digitale figurines van bekende gamepersonages. Deze hebben verschillende niveau's van zeldzaamheid en kunnen geruild worden met andere leden. Sony benadrukt echter sterk dat er verder geen gelijkenis is met NFT's.

Sony is dit loyaliteitsprogramma momenteel aan het testen en rolt dit net zoals bij het nieuwe PlayStation Plus-abonnement in fases uit. Daardoor is het mogelijk dat PlayStation Stars niet meteen op alle continenten tegelijkertijd beschikbaar is.

Naast dit programma onthulde Sony eerder de games die in juli 2022 naar PlayStation Plus Extra komen. Onder die titels vallen onder andere nieuwe Ubisoft+ Classics.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties