Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony stelt pc gaming gear onder de naam Inzone voor

Breidt doelgroep uit naar pc-gamers.

Sony heeft zijn pc gaming gear-merk Inzone voorgesteld. Daarbij zijn meteen twee monitoren en drie headsets van het merk onthuld. Alle voorgestelde hardware is "binnenkort" beschikbaar.

Sony laat via een interview met The Washington Post weten dat Inzone deel uitmaakt van de strategie om een breder doelpubliek te bereiken buiten consoles. Dat probeert Sony te doen door producten te maken waarbij een "immersieve ervaring" en de "overwinning" centraal staan.

Om die reden stelt het bedrijf nu de Inzone M9 en M3-monitoren en de Inzone H9, H7 en H3-headsets voor. De M9 kost € 1100, de prijs van de M3 is op dit moment onbekend. De headsets kosten tussen de € 100 en € 300.

Inzone monitors en headsets

Welke specificaties je mag verwachten van alle Inzone-hardware vind je hier:

Inzone M9: 27-inch 4K/144Hz gamemonitor (€ 1100)

  • Beschikt over 4K-resolutie en een hoog contrast door Full Array Local Dimming met Display HDR 600 Certified en meer dan 95% dekking van het DCI-P3-kleurenspectrum. Dat zorgt voor geweldige highlights, diepe zwarttinten en een accurate kleurweergave.
  • Kent een vernieuwingsfrequentie van maximaal 144Hz, IPS, een reactiesnelheid van 1ms GtG (Gray to Gray) met een variabele vernieuwingsfrequentie die compatibel is met Nvidia G-Sync en VVF in HDMI 2.1.

Inzone M3: 27-inch Full HD/240Hz gamemonitor (Prijs momenteel onbekend)

  • Een vernieuwingsfrequentie van maximaal 240Hz, IPS, een reactiesnelheid van 1ms GtG (Gray to Gray) met een variabele vernieuwingsfrequentie die compatibel is met Nvidia G-Sync en VVF in HDMI 2.1.
  • Display HDR 600 Certified met een sRGB-dekking van 99%, ondersteuning voor 1,07 miljard kleuren. Dat zorgt dan weer voor een sfeervolle, meeslepende game-ervaring met rijke kleuren.

Draadloze INZONE H9-headset voor gamen met Noise Cancelling (€ 300)

  • Zorgt voor nauwkeurige doelwitdetectie dankzij 360 Spatial Sound voor gamen en geavanceerde technologie die zorgt voor optimale akoestiek. Game urenlang dankzij de comfortabele hoofdband en oorkussens, Noise Cancelling en een Ambient Sound Modus. 32 uur batterijduur en 10 minuten snel opladen zorgt voor maximaal een uur extra speeltijd.

Draadloze INZONE H7-headset voor gamen (€ 230)

  • Nauwkeurige doelwitdetectie dankzij 360 Spatial Sound voor gamen en geavanceerde technologie die zorgt voor optimale akoestiek. Game urenlang dankzij de comfortabele hoofdband en oorkussens. 40 uur batterijduur en 10 minuten snel opladen zorgt voor maximaal een uur extra speeltijd.

Bekabelde INZONE H3-headset voor gamen (€ 100)

  • Met nauwkeurige doelwitdetectie dankzij 360 Spatial Sound voor gamen en geavanceerde technologie die zorgt voor optimale akoestiek. Game urenlang dankzij de comfortabele hoofdband en oorkussens.

Dat Sony meer gaat inzetten op pc-gaming is niet meer zo verwonderlijk. Eerder ontdekte je namelijk dat Sony op zoek is/was naar een Senior Director PC Planning en Strategie, dat Marvel's Spider-Man: Remastered en Miles Morales een pc-versie krijgen en dat er eenThe Last of Us remake voor pc en PlayStation 5 aankomt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties