Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony stelt nieuwe PS5-controllers en -covers voor

Beschikbaar in 2022.

Sony stelt via de PlayStation Blog enkele nieuwe PlayStation 5-controllers en -covers voor. De controllers zijn wereldwijd beschikbaar vanaf januari 2022, de covers later in 2022.

Het bedrijf brengt in totaal vijf nieuwe covers uit in de kleuren Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple. Die bevatten allemaal een bepaalde kleur en het uitgesneden PlayStation-logo.

Cover image for YouTube videoPS5 Console Covers

Om op in totaal vijf bijbehorende controllers te komen, stelt Sony nu ook drie nieuwe DualSense-controllers in de kleuren Nova Pink, Starlight Blue en Galactic Purple voor. Net zoals de eerder uitgebrachte DualSense-controllers zijn die deels in een specifieke kleur en deels in het zwart.

Cover image for YouTube videoNew DualSense Controllers: Starlight Blue, Galactic Purple and Nova Pink | PS5

Er is wel een kanttekening, want de covers zijn in januari 2022 slechts in bepaalde Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Portugal en Italië beschikbaar. Belgische en Nederlandse spelers moeten dus nog even wachten, want zij krijgen pas op een nog onbekende datum in 2022 toegang tot de verschillende covers.

In ander nieuws ontdek je dat Sony mogelijk aan een nieuwe abonnementsdienst voor PlayStation werkt en verneem je dat Sony Valkyrie Entertainment heeft gekocht.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties