Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony sluit Guerilla Cambridge

UPDATE: online service Rigs blijft bestaan.

UPDATE: Sony laat in een statement aan Eurogamer.net weten dat de online service van Rigs: Mechanized Combat League blijft bestaan. Wel laat de uitgever weten dat de game in de toekomst geen nieuwe downloadbare content meer krijgt.

Oorspronkelijk bericht: Sony maakt bekend dat het bedrijf Guerilla Cambridge sluit. De studio was in het verleden onder andere verantwoordelijk voor Rigs: Mechanised Combat League en Killzone: Mercenary.

In een statement aan Eurogamer.net meldt Sony dat de studio wordt gesloten 'om onze strategische doelstellingen te kunnen realiseren.' De beslissing is het gevolg van 'een periodiek proces dat de inzet van de middelen van het bedrijf bekijkt.'

Verder laat Sony weten dat het sluiten van de studio geen negatieve gevolgen heeft voor de hoofdvestiging van Guerilla in Amsterdam.

Guerilla Games werkt op dit moment aan Horizon Zero Dawn. De game lanceert op 1 maart op de PlayStation 4. Een Horizon Zero Dawn preview vind je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

Killzone NGP

PlayStation Vita

See 1 more

Rigs

PS4

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties