Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony sluit 3G-deal met Proximus

Koop speciale Vita-simkaart en krijg WipEout 2048 gratis.

Sony heeft Proximus uitgekozen als voorkeursdataleverancier voor de PS Vita. Proximus zal een speciale SIM-kaart op de markt brengen met een dataplan op maat van Sony's nieuwe portable. Hiermee kunnen Vita-eigenaars op elk moment verbonden zijn met het Sony Entertainment Netwerk.

De SIM-kaarten zijn pre-paid, er moet dus geen abonnement afgesloten worden. Verdere details zijn momenteel nog wat vaag. Standaard zou 200 MB inbegrepen zijn op de SIM-kaart en kan er herladen worden in pakketten van 200 MB voor een prijs van 15 euro. Bij de eerste herlaadbeurt van minstens 15 euro krijgt men tevens WipEout 2048 gratis.

Proximus is voorkeursleverancier maar dit betekent niet dat de PS Vita enkel online kan gaan op het Proximus 3G-netwerk. Ook Mobile Vikings heeft data-only pre-paidkaarten en biedt 2 GB aan voor 12 euro. Wel moet gezegd worden dat het netwerk van Mobile Vikings minder bereik heeft en ook geen gratis WipEout 2048-games weggeeft.

De PS Vita verschijnt op 22 februari in België. De Wifi-only versie kost 249.99 euro, de 3G-versie kost 299.99 euro. Wat vinden wij van de Vita? Lees het allemaal hier in onze review van PlayStation Vita.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties