Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sony stelt Pulse Elite headset en Pulse Explore oortjes voor

Draadloos aan te sluiten via PlayStation Link.

Sony heeft de draadloze Pulse Elite headset en de draadloze Pulse Explore oortjes voorgesteld. De Pulse Elite en Pulse Explore komen op een nog een onbekende datum uit en kosten respectievelijk € 149,99 en € 219,99.

De Pulse Elite beschikt over een uitschuifbare microfoon, AI-geoptimaliseerde ruisonderdrukking en een meegeleverde oplaadhanger. Daarmee kun je de headset opladen en opbergen.

Sony's new gear

De oortjes hebben dan weer allebei een ingebouwde microfoon en AI-geoptimaliseerde ruisonderdrukking. De Pulse Explore wordt geleverd in een etui waarmee je de oortjes kunt opladen.

Spelers kunnen zowel de headset als de oortjes draadloos aansluiten op Mac, pc, PlayStation 5 en PlayStation Portal via Bluetooth en de nieuwe audiotechnologie PlayStation Link.

Wie de Pulse Elite en Pulse Explore wil aansluiten op diens Mac, pc of PlayStation 5 via PlayStation Link heeft daar de PlayStation Link USB-adapter voor nodig. Die adapter wordt meegeleverd en is ook apart verkrijgbaar voor een nog onbekend prijskaartje.

De PlayStation Pulse Elite Headset en de PlayStation Pulse Explore.

Eerder onthulde Sony ook de PlayStation Plus Extra en Premium-games van augustus en de naam en de prijs van de PlayStation streamingshandheld Project Q.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties